TUD JÓ SZÍVVEL AJÁNLANI MEGBÍZHATÓ SZAKEMBEREKET?

Ossza meg személyes tapasztalatait a többi építtetővel, felújítóval!

  • icon Ajánlja be a szakembert!
  • icon Ajánlható szakterületek
  • icon Referenciamunka fotóval

"Családi

Szép munkát végzett Önnél egy kivitelező? 

Több szakember kereső oldal is létezik a piacon. De olyan nincs, amely felkutatná a személyes referenciákat, és olyan vállalkozókat ajánlana, akik már bizonyítottak. Mi a szájról-szájra módszerben hiszünk. Jelenleg túlkínálat van építési munkák terén, így kapacitás hiányában elkerülhetik az új megrendelők a megbízható vállalkozókat, és megtalálhatják az önmagukat ajánló alkalmatlanokat.

A szakember ajánlásával támogatja azon küldetésünket, hogy előtérbe helyezzük a megbízható, ajánlott szakembereket, és háttérbe szorítsuk az alkalmatlanokat!

Az ajánlott szakember elérhetősége nem lesz nyilvános. Ha hozzájárul a vállalkozó, majd csak akkor adjuk ki az új megrendelőknek az elérhetőségét! Töltse ki a lenti űrlapot!

Családi ház építési ajánlat

Kiket ajánlhatok be?

Az építőipar területén bármilyen szakmában beajánlhat szakembert, aki Önnek személyesen dolgozott lehetőleg nem túl régen. Lehet az tervező, kivitelező, geodéta, műszaki ellenőr stb. Többször is kitölthető az űrlap! 

Az ajánlott szakember olyan legyen, aki Önnek dolgozott. Töltse ki a lenti űrlapot, segítsen az új építtetőknek, felújítóknak!

Ha most olyan szakember jut eszébe, aki csak az ismerőse, de még személyesen nincs tapasztalata vele, akkor ne ezt az űrlapot töltse ki, hanem ajánlja neki az oldalt!

Oldalajánló

Ha beküldte az űrlapot...

  • Az elvégzett referenciamunkát, fotókat, ajánlást elérhetőségek nélkül megjelenítjük a weboldalunkon és FB oldalunkon a lenti példák mentén! Vannak olyan szakmák, amelyeknél nem lehet produktumot fotózni, természetesen ott nem szükséges fotókat feltölteni! Az ajánlatkérők fogják csak megkapni a szakember elérhetőségét abban az eseteben, amennyiben a szakember hozzájárul.
  • A szakembert is értesítjük, hogy megbízható szakembernek nyilvánították. A szakember lekérdezésnél azonnal előnyösebb pozícióba kerül majd az Ön ajánlásával, és ha akarja, munkát is szerezhet az ajánlásai segítségével az iHome segítségével.
  • Ön lesz a referenciaszemélye az ajánlott vállalkozónak, amennyiben egy új megrendelő érdeklődik a szakember felől! Támogassa az ajánlott szakembert, támogassa az építőipar pozitív példáit azzal, hogy "bevált" vállalkozókat ajánl az oldalunkon!

 

P. Regina ajánlásával: Az ajánlott cég a teljes hidegburkolást végezte az otthonunkban! Nagyon szép munkát végzett, teljesen elégedettek vagyunk. Vízszintes felületek, egyenletes fugaszélességek, precíz munka. A különleges kéréseinknek is eleget tett!

quotes-image Fürdőszoba felújítása

Sz. Péter ajánlásával: 2018-ban építették fel nekünk a házunkat Budaörsön. A vállakozó 7 hónap alatt felépítette, a műszaki ellenőrünk által is igazolt kiváló minőségben! Igényeinket folyamatosan figyelte, nagyon figyelt a minőség mellett az esztétikára és a rendre. Nagyon jó választás volt!

quotes-image Családi ház építése

Szakember ajánló űrlap kitöltése

Saját adatok
Kérjük adja meg a saját elérhetőségi adatait!

Szakember adatok
Kérjük adja meg a szakember elérhetőségi adatait, majd írja meg az ajánlását az elvégzett munkája alapján!

Kérjük részletezze, mit végzett el Önnek a fenti vállalkozó, miért volt vele elégedett, miért ajánlja őt más építtetőnek, felújítónak, hogyan történtek a dolgok!
Készítsen fotókat az elvégzett munkáról, és töltse fel ide zip formátumban vagy az űrlap beküldése után e-mailben is lesz rá lehetősége, hogy fotókat küldjön!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapjon hasznos információkat építkezésekről, felújításokról, a folyamatokról, előkészületekről, a kivitelező választásról!