img2

Pórul járt egy szakemberrel?

Küldetésünk az, hogy előtérbe helyezzük a megbízható szakembereket, és háttérbe szorítsuk az alkalmatlanokat!  Támogassa küldetésünket azzal, hogy elküldi az Önnel megtörtént negatív személyes tapasztalatokat, amelyeket egyes "szakemberekkel" átélt, amikor megbízta őket.  Töltse ki a lenti űrlapot!

Mit ér el ezzel?

  • Megvédjük az új ajánlatkérőket, építtetőket, felújítókat a szakember lekérdezési lehetőséggel.
  • Nem kerül fel a listára tévesen ajánlott szakemberként titulált vállalkozó. 
  • A bepananszolt vállakozónak - ha nem vonultat fel kellőképpen sok ajánlást magáról - egyre kevesebb megrendelési államánya lehet.
  • Más építtetők, ajánlanak helyette a területen egy jó szakembert!

Milyen panaszokat várunk?

  • Minőségi kifogások, határidők csúszása, hazugságok, pénzfelhasználási problémák, szaktudás hiánya.
  • Maximum 3 évre visszamenőleg várunk panaszokat.
  • Olyan vállalkozókat ne panaszoljon be, aki ugyan csúszott a határidővel, de minőségben és tisztességben befejezte a munkát, vagy aki vállalta a felelősséget a hibáért, és megoldotta a helyzetet.
  • icon Fekete listára kerül a vállalkozó?
  • icon Az Ön elérhetőségi adatai
  • icon A "szakember" elérhetőségi adatai

Nem, de nem lesz az ajánlott szakemberek között. A vállalkozás adatai nem kerülnek nyilvánosságra, nem bélyegzünk meg senkit. 1 db negatív információ, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a vállalkozó teljesen megbízhatatlan. Ha emellett például többen is pozitív ajánlást küld erről a vállalkozóról, az is lehet, hogy megváltozott, jobban odafigyel, mert nem volt szándékos az Ön ellen elkövetett vétsége. Ha ismer Ön mást, aki pórul járt ugyanazzal „szakemberrel”, mint Ön, kérjük szóljon neki, hogy ő is küldje be a panaszát. Akár az oldalajánló segítségével meg is hívhatja őt.

Az elérhetőségi adataira azért van szükség, hogy később, ha egy másik építtető szerződéskötés előtt áll – tőlünk függetlenül - például pont az Ön által bepanaszolt vállalkozóval, tudjon kérdezni Öntől, ha szeretne. Előtte természetesen megkérdezzük Önt, ha ilyen előfordulna.

Nem. Az Ön és a bepanaszolt vállalkozás adatai nem kerülnek nyilvánosságra, viszont az Ön leírása, és a beküldött fotók - ha küld -  igen. Az Önre csak a nevének a kezdőbetűivel hivatkozunk. A cél, hogy más is ossza meg tapasztalatait, és egyúttal ajánlják be azt a szakembert is, aki kijavította a hibát, vagy akivel rendeződött a dolog a Szakember ajánlóban!

Ossza meg rossz tapasztalatát!

Az Ön adatai
Adja meg a saját elérhetőségi adatait.

Bepanaszolás
Írja meg az elvégzett munkáról a panaszát, és azonosítsa kérjük a bepanaszolt szakembert.

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapjon hasznos információkat építkezésekről, felújításokról, a folyamatokról, előkészületekről, a kivitelező választásról!