goodworker

Információk, referenciák lekérdezése

Küldetésünk az, hogy előtérbe helyezzük a megbízható szakembereket, és háttérbe szorítsuk az alkalmatlanokat!  Biztosan Ön is ezt szeretné, ha éppen építés, felújítás előtt áll.

Éppen szerződni készül? Mennyire biztos abban, hogy jól választ? Vannak kétségei?

Ha Ön kapcsolatba került egy tőlünk független vállalkozóval, akkor kezdje azzal, hogy töltse ki az űrlapot, hogy megnézzük, van-e referenciaszemély, vagy bepanaszoló, aki ugyanerről a vállalkozóról küldött be infomációt már nekünk! A pozitív információkat szolgáltató referenciaszemélyekkel konzultálhat, a negatív információk beküldőjétől viszont engedélyt kérünk, hogy hozzájárul-e, hogy Önnel beszélhessen. Az Ön adatairól a lekérdezett vállalkozó nem értesül, arról viszont igen, hogy valaki érdeklődött, hogy az ajánlott szakemberek listáján szerepel-e. A szolgáltatás egyelőre díjmentes. Töltse ki a lenti űrlapot!

Ne engedjen a személyes referenciákból, és lehetőleg frisseket kérjen!

A 20 oldalas referencialista, amit a vállalkozója elküldött e-mailben, miközben 1 éves a cége, vagy az olyan referenciabemutatás, ahol a korábbi megrendelő nem volt jelen, sajnos az építőiparban sokszor nem sokat ér, és túlbecsülik.

Egy jó szakembernek nincsenek rejtegetnivalói, és be tud mutatni az utóbbi időből is személyes referenciát. Lehetnek hibák, korábban elrontott dolgok, de összességében amennyiben személyesen ajánlják a korábbi megbízói, az az egyetlen igazi referencia!

Szakember lekérdezés űrlapkitöltés

Az Ön adatai
Adja meg az Ön elérhetőségeit a tájékoztatáshoz.

Szakember adatai
Lekérdezni kívánt cég, vállalkozás adatai.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne menjen el szó nélkül, ha most nem kért árajánlatot valamilyen munkafolyamatra! Iratkozzon fel, hogy meglegyen a kontakt egymáshoz!