Itt vagy:IdealHome - Blog - IdealHome - Blog építőknek, felújítoknak és szakembereknek

A burkolási hibák kapcsán most  - a lapok minőségétől függetlenül  - a szakemberek munkájában gyakran előforduló hibáiból veszünk párat. Manapság nem ritka, hogy egy kőműves burkolónak vallja magát, mikor nem is ért hozzá, úgyhogy ez az első, amit tudni érdemes, pedig a burkoló szakma az egy külön szakma. Amennyiben burkolót keresel, vagy éppen most végeznek nálad burkolást, a munka ellenőrzésénél és átvételenél az alábbiakat mindenképp vedd figyelembe. És használhatod az eszközöket is! :)

Fizessünk, vagy ne fizessünk előleget a választott kivitelezőnek? Honnan tudhatom, hogy az előre kifizetett összeget a vállalkozó a házamra fogja-e költeni, és nem pedig a múltja hibáit fogja vele tömködni, vagy éppen BMW-t bérel szolgálati autónak belőle, amellyel villog egy darabig, vagy elmegy nyaralni? Miből állapíthatom meg, hogy a választott szakember valóban építőanyagot vesz az átadott előlegből, és megbízhatok benne már szerződéskötéskor?

Lenyúlt a 2 segédmunkásom…

Értékelés:
(1 szavazat)

Sajnos az építőiparban nem túl új keletű a dolog, hogy kisebb-nagyobb lopások vagy visszaélések történnek.  A szakemberek erről biztosan tudnának jó sokat regélni, hogy eltűntek dolgok az építkezésekről, és hogy az újonnan alkalmazásba felvett „szakemberekből” hányan éltek vissza a bizalommal. Persze ez fordítva is történhet, de most a „főnök nézőpontjából” mesélem el az egyik sztorit.

Építés és felújítás. Szájról szájra. Online.

Egy lépésben ajánlatkérés több vállalkozótól egyszerre!

Legfrissebb ajánlások!

Hagyd itt a névjegyed mindenképpen! 

Egyszer még építkezhetsz, vagy felújíthatsz, nem mindegy, kikkel kerülsz majd kapcsolatba, és milyen információk birtokában vághatsz neki ennek a NAGY feladatnak! Hamarosan nyereményjátékaink is lesznek!

Ha Te egy lelkiismeretes szakember vagy, ne engedj a kóklereknek! Iratkozz fel!

 

 

Igaz valamelyik Rád?