Kérj ajánlatot korábbi építtetők által ajánlott szakemberektől!

Építés és felújítás. Szájról szájra. Online.

Ajánlatkérés építési munkákra

Ne a vakvilágba keress szakembert, mert könnyen horogra akadhatnak az alkalmatlanok!

Az ismerőseid biztosan ajánlottak már párat, de van még más elégedett építtető, felújító, korábbi megrendelő, aki segít neked jót találni. Ez történik az IdealHome oldalán.

Összegyűjtjük a pozitív ajánlásokat, a panaszokat, hogy a legtöbb ember által ajánlott építési vállalkozók kerülhessenek előtérbe a számodra. 

Az ajánlatkérés ingyenes!    

Az ajánlatkérésedet követően...

 

 • Ajánlatkérő űrlap elküldése után, ha van regisztrált, elsősorban korábbi építtető által ajánlott és kapacitással is rendelkező vállalkozó az adott munkára, küldjük Neked az elérhetőségét, vagy téged hívnak.

 • Az ajánlatkérésedet hirdetjük weboldalunkon és FB oldalunkon azért, hogy megkérjük az építkezés, felújítás után lévőket, hogy ajánljanak neked megbízható szakembereket, illetve arról is küldenek információt a pórul járt megrendelők, hogy kik azok, akiket valószínű jobb, ha elkerülsz. Te csak az ajánlottakról fogsz tudni! Mindig a friss referencia a legfontosabb, ez egy alapszabály.

 

Így jelenik meg az ajánlatkérésed!

 

 • 102 - Lakás festés, hidegburkolás, laminált padló - Veszprém +

  102 - Lakás festés, hidegburkolás, laminált padló - Veszprém "65 m2 lakásom teljes festése színre, és laminált parkettázás. Fürdőszoba felújítás, kádcserével, teljes hidegburkolás a vizes helyiségekben. Várom ajánlatukat!"
   

   Segíts az ajánlatkérőnek!

   
  Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Hagyd itt a névjegyed mindenképpen! 

Egyszer még építkezhetsz, vagy felújíthatsz, nem mindegy, kikkel kerülsz majd kapcsolatba, és milyen információk birtokában vághatsz neki ennek a NAGY feladatnak! Hamarosan nyereményjátékaink is lesznek!

Ha Te egy lelkiismeretes szakember vagy, ne engedj a kóklereknek! Iratkozz fel!

 

 

Igaz valamelyik Rád?