Nagyon mellé nyúltál a kivitelező választásnál?

Oszd meg velünk történeted, ments meg másokat!

 


img2

Nagyon sajnáljuk, ha megesett Veled is. Nem vígaszképpen mondjuk, de nem vagy egyedül, sőt, nagyon sokan jártok egy cipőben. Küldetésünk az, hogy előtérbe helyezzük a megbízható szakembereket, és háttérbe szorítsuk az alkalmatlanokat! 

Építés és felújítás. Szájról szájra. Online.

Ha egyet tudsz érteni ezzel a céllal, küldd el a veled megesett dolgokat, amelyeket egyes "szakemberekkel" átéltél, miután megbíztad őket.   

Miért jó ez?

 • A bepanaszolt vállalkozással nem kerülnek kapcsolatba az ajánlatkérők, és mi sem keressük. Ha magától jelentkezne az oldalunkon, akkor is az elmúlt időből kérünk tőle minimum 3 ajánlást (a legfrissebb elvégzett munkáiról), amelyekről viszont már személyesen akarunk megbizonyosodni.
 • Más építtetők, ajánlani fognak helyette a megadott területen egy jó szakembert Neked, ha szükséged van rá, vagy a többi ajánlatkérőnek!

Milyen panaszokat várunk tőled?

 • Minőségi kifogások, határidők csúszása, hazugságok, pénzfelhasználási problémák, szaktudás hiánya. A te véleményedet szeretnénk hallani, a te igazságod.
 • Nem túl régieket, 3 évre visszamenőleg várunk panaszt!
 • Olyan vállalkozót kérlek ne panaszolj be, aki vállalta a felelősséget a hibáért, és megoldotta a helyzetet.

Mi történik, ha bepanaszolok valakit?

 

  • A beküldött panaszt név nélkül megjelenítjük a weboldalunkon és FB oldalunkon, elérhetőségi adatok nélkül. Rád csak vezetékneved kezdőbetűjével és keresztneved kezdőbetűjével hivatkozunk. A bepanaszolt céget nem azonosítjuk be az oldalunkon.

  • A szakember csak akkor tud majd a panaszodról, ha találkozik a munkájával az oldalainkon, de más nem tudja azonosítani. Ha szeretne munkát végezni az IdealHome segítségével, akkor a fenti módon kérünk tőle megfelelő menyiségű ajánlólevelet az elmúlt időszakból, amelyet ekkor személyesen is szeretnénk megnézni. Az ajánlatkérők addig is elkerülik a bepanaszolt vállalkozóval a kapcsolatfelvételt az oldalainkon.

 

Oszd meg, mivel kellett szembenézned! 

A segítségeddel ezek az ajánlatkérők elkerülhetik a problémás vállalkozókat!

 

 • 102 - Lakás festés, hidegburkolás, laminált padló - Veszprém +

  102 - Lakás festés, hidegburkolás, laminált padló - Veszprém "65 m2 lakásom teljes festése színre, és laminált parkettázás. Fürdőszoba felújítás, kádcserével, teljes hidegburkolás a vizes helyiségekben. Várom ajánlatukat!"
   

   Segíts az ajánlatkérőnek!

   
  Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Hagyd itt a névjegyed mindenképpen! 

Egyszer még építkezhetsz, vagy felújíthatsz, nem mindegy, kikkel kerülsz majd kapcsolatba, és milyen információk birtokában vághatsz neki ennek a NAGY feladatnak! Hamarosan nyereményjátékaink is lesznek!

Ha Te egy lelkiismeretes szakember vagy, ne engedj a kóklereknek! Iratkozz fel!

 

 

Igaz valamelyik Rád?