ÍRD MEG AZ AJÁNLÓLEVELET MOST!

"Előtérbe helyezni a megbízható szakembereket, háttérbe szorítani az alkalmatlanokat!"  Ha egyetértesz, támogasd a küldetésünket, és ajánlj megbízható tervezőt, kivitelezőt, generálkivitelezőt, műszaki ellenőrt, bármilyen építési szakembert a Nálad elvégzett munkájának bemutatásával, hogy az új építtetők, felújítók is szerencsével járhassanak!  Ha nem dolgozott Neked, akire gondolsz, akkor inkább kattints ide!

Az ajánlott szakember referenciamunkája

 

Mi történik, ha ajánlok valakit?

 

    • Az elvégzett referenciamunkát, az ajánlóleveledet név nélkül megjelenítjük a weboldalunkon és FB oldalunkon, elérhetőségi adatok nélkül. Rád csak vezetékneved kezdőbetűjével és keresztneveddel hivatkozunk. Az erre érkező ajánlatkérők fogják csak megkapni a szakember elérhetőségét, mint egy általad ajánlott szakemberi elérhetőséget, de csakis akkor, ha maga a szakember is hozzájárul ehhez. Szeretnénk kérni, hogy járulj ahhoz hozzá, hogy egy új érdeklődő - ha már szerződéskötés áll például az általad ajánlott vállalkozóval - , felvesse veled a kapcsolatot. Ez a hiteles referencia. 

    • A szakember, szintén kap egy e-mailt vagy telefonon felhívjuk, amelyben jelezzük, hogy megbízható szakembernek nyilvánítottad, és megkérjük, hogy pontosítsa tevékenységi területeit, és hogy hol vállal szívesen munkákat, ha pont az ő tevékenységi körébe lenne megkeresés, hogy célirányosan a megrendelőket felé irányíthassuk, amikor éppen van kapacitása. Ez számára nem kötelező, és díjmentesen próbálhatja ki tevékenységünket, amíg abból haszna nem származik. Ismerd el a tevékenységét, mutasd meg a szép munkát!

Igaz valamelyik Rád?