AZ OLDAL JELENLEG TÖLTÉS ALATT VAN, DE HAMAROSAN INDUL!

Addig is írjon: idalhome kukac idealhome pont  hu

Kérj ajánlatot korábbi építtetők által ajánlott szakemberektől!

Építés és felújítás. Szájról szájra. Online.

 

Ajánlatkérés építési munkákra

Ne a vakvilágba keress szakembert, mert könnyen horogra akadhatnak az alkalmatlanok!

Az ismerőseid biztosan ajánlottak már párat, de van még más elégedett építtető, felújító, korábbi megrendelő, aki segít neked jót találni. Ez történik az IdealHome oldalán. Összegyűjtjük a pozitív ajánlásokat, a panaszokat, hogy a legtöbb ember által ajánlott építési vállalkozók kerülhessenek előtérbe a számodra. 

Szájról szájra. Online. 

Az ajánlatkérés ingyenes!    

Az ajánlatkérésedet követően...

 

  • Ajánlatkérő űrlap elküldése után, ha van regisztrált, elsősorban korábbi építtető által ajánlott és kapacitással is rendelkező vállalkozó az adott munkára, küldjük Neked az elérhetőségét, vagy téged hívnak.

  • Az ajánlatkérésedet hirdetjük weboldalunkon és FB oldalunkon azért, hogy megkérjük az építkezés, felújítás után lévőket, hogy ajánljanak neked megbízható szakembereket, illetve arról is küldenek információt a pórul járt megrendelők, hogy kik azok, akiket valószínű jobb, ha elkerülsz. Te csak az ajánlottakról fogsz tudni! Mindig a friss referencia a legfontosabb, ez egy alapszabály.

 

Így jelenik meg az ajánlatkérésed!

 

  • 101 - Épületbontás, földmunka, generálkivitelezés - Budapest, 18. kerület +

    101 - Épületbontás, földmunka, generálkivitelezés - Budapest, 18. kerület "Budapesti 18. kerületi telkemen elbontandó egy 70 m2-es kis ház, Tovább
  • 1
  • 2
  • 3