AZ OLDAL JELENLEG TÖLTÉS ALATT VAN, DE HAMAROSAN INDUL!

Addig is írjon: idalhome kukac idealhome pont  hu

Nagyon mellé nyúltál a kivitelező választásnál?

Oszd meg velünk történeted, ments meg másokat!

 


img2

Nagyon sajnáljuk, ha megesett Veled is. Nem vígaszképpen mondjuk, de nem vagy egyedül, sőt, nagyon sokan jártok egy cipőben. Küldetésünk az, hogy előtérbe helyezzük a megbízható szakembereket, és háttérbe szorítsuk az alkalmatlanokat! 

Építés és felújítás. Szájról szájra. Online.

Ha egyet tudsz érteni ezzel a céllal, küldd el a veled megesett dolgokat, amelyeket egyes "szakemberekkel" átéltél, miután megbíztad őket.   

Miért jó ez?

  • A bepanaszolt vállalkozással nem kerülnek kapcsolatba az ajánlatkérők, és mi sem keressük. Ha magától jelentkezne az oldalunkon, akkor is az elmúlt időből kérünk tőle minimum 3 ajánlást (a legfrissebb elvégzett munkáiról), amelyekről viszont már személyesen akarunk megbizonyosodni.
  • Más építtetők, ajánlani fognak helyette a megadott területen egy jó szakembert Neked, ha szükséged van rá, vagy a többi ajánlatkérőnek!

Milyen panaszokat várunk tőled?

  • Minőségi kifogások, határidők csúszása, hazugságok, pénzfelhasználási problémák, szaktudás hiánya. A te véleményedet szeretnénk hallani, a te igazságod.
  • Nem túl régiket, max az elmúlt 3 évben.
  • Olyan vállalkozót kérlek ne panaszolj be, aki vállalta a felelősséget a hibáért, és megoldotta a helyzetet.

Így néz majd ki a beküldött panaszod!

 

 

Írd meg Te is, mi történt veled!

Mi történik, ha bepanaszolok valakit?

 

    • A beküldött panaszt név nélkül megjelenítjük a weboldalunkon és FB oldalunkon, elérhetőségi adatok nélkül. Rád csak vezetékneved kezdőbetűjével és keresztneved kezdőbetűjével hivatkozunk. A bepanaszolt céget nem azonosítjuk be az oldalunkon.

    • A szakember csak akkor tud majd a panaszodról, ha találkozik a munkájával az oldalainkon, de más nem tudja azonosítani. Ha szeretne munkát végezni az IdealHome segítségével, akkor a fenti módon kérünk tőle megfelelő menyiségű ajánlólevelet az elmúlt időszakból, amelyet ekkor személyesen is szeretnénk megnézni. Az ajánlatkérők addig is elkerülik a bepanaszolt vállalkozóval a kapcsolatfelvételt az oldalainkon.

 

Oszd meg, mivel kellett szembenézned!