AZ OLDAL JELENLEG TÖLTÉS ALATT VAN, DE HAMAROSAN INDUL!

Addig is írjon: idalhome kukac idealhome pont  hu

Elégedett vagy, mert szép munkát végeztek neked?

Küldj be nekünk és a többi építtetőnek, felújítónak egy ajánlólevelet!

  • icon Ajánld be a szakembert!
  • icon Ajánlható szakterületek

"Családi

Neked sikeres volt a kivitelező választásod? 

Több szakember kereső oldal is létezik a piacon. De olyan nincs, amely ebben a formában felkutatná a személyes referenciákat. Mi a szájról-szájra módszerben hiszünk. Jelenleg túlkínálat van építési munkák terén, így kapacitás hiányában elkerülhetik az új megrendelők a megbízható vállalkozókat, és megtalálhatják az önmagukat ajánló alkalmatlanokat.

Ha ajánlasz valakit, támogatod azon küldetésünket, hogy előtérbe helyezzük a megbízható, ajánlott szakembereket, és háttérbe szorítsuk az alkalmatlanokat! Segíts ebben!

Az ajánlott szakember elérhetősége nem lesz nyilvános. Ha hozzájárul a vállalkozó, majd csak akkor adjuk ki az új megrendelőknek az elérhetőségét!

Családi ház építési ajánlat

Kiket ajánlhatok be?

Az építőipar területén bármilyen szakmában várjuk az ajánlásodat, aki személyesen dolgozott Neked, lehetőleg nem túl régen. Lehet az tervező, kivitelező, geodéta, műszaki ellenőr stb. 

Amennyiben most csak olyan vállalkozó jut az eszedbe, akinek segíteni akarsz, de személyes tapasztalatod nincs vele, akkor kattitns ide.

A szakember ajánlót akkor válaszd, ha egy kivitelező, tervező vagy bármilye építési szakember kifejezetten Neked végzett munkát!

Mi történik, ha ajánlok valakit?

 

    • Az elvégzett referenciamunkát, az ajánlóleveledet név nélkül megjelenítjük a weboldalunkon és FB oldalunkon, elérhetőségi adatok nélkül. Rád csak vezetékneved kezdőbetűjével és keresztneveddel hivatkozunk. Az erre érkező ajánlatkérők fogják csak megkapni a szakember elérhetőségét, mint egy általad ajánlott szakemberi elérhetőséget, de csakis akkor, ha maga a szakember is hozzájárul ehhez. Szeretnénk kérni, hogy járulj ahhoz hozzá, hogy egy új érdeklődő - ha már szerződéskötés áll például az általad ajánlott vállalkozóval - , felvesse veled a kapcsolatot. Ez a hiteles referencia. 

    • A szakember, szintén kap egy e-mailt, amelyben jelezzük, hogy megbízható szakembernek nyilvánítottad, és megkérjük, hogy pontosítsa tevékenységi területeit, és hogy hol vállal szívesen munkákat, ha pont az ő tevékenységi körébe lenne megkeresés, célirányosan a megrendelőket felé irányíthassuk. Ez számára nem kötelező. Ismerd el a tevékenységét!