img2

 

Te kincsnek számítasz az építőiparban?

 

Meglehetősen sok a kókler vállalkozó a piacon. A legmegbízhatóbbak viszont legtöbbször "teli vannak munkával". Igen sok megrendelő az internet segítségével próbál meg megfelelő vállalkozót találni, mert nincs ismerős, és sajnos nagy százalékban ráfáznak. Főleg abban az esetben, ha generálkivitelezőt keresnek. Manapság már "bárki" lehet generálkivitelező.

Az IdealHome oldalán nem az a cél, hogy rengeteg vállalkozó közül válogathasson valaki. Abból a kevés megbízhatóból szeretnénk, ha találna 1 megfelelőt magának az új építő-felújító. Ezen dolgozunk! Ha most éppen Te most nem is keresel munkát, mert most is teli vagy, annál jobban várjuk a jelentkezésedet! Legyél jelen nálunk, ha kincsnek számítasz az építőiparban!

 

Több munka, nagyobb presztízs és elismerések, növekvő bizalom!

 Tervezési, kivitelezési munkák (építések, felújítások), generálkivitelezési ajánlatkérések, költségvetés készítési munkák, egyéb építőipari szolgáltatásokra való ajánlatkérések várnak téged, illetve ami érdekes, hogy kifejezetten számodra igyekszünk Neked megfelelő lehetőségeket kutatni! Próbáld ki ingyen!

Töltsd ki az űrlapot, 2 perc az egész

és/vagy csatlakozz mindeképpen mielőbb a nemrég nyílt szakember csoportunkhoz a Facebook-on, a jobb kommunikációért, a folyamatosan frissülő ajánlatkérésekért, megbízható alvállalkozókért, és információkért! Az információ hatalom. Egyetértesz?

 

Így mosolygott a megrendelőid többsége az elmúlt 1-2 évben? :)

boldogtulaj

...és jóban is maradtál velük, utólag sincs gond az elvégzett munkával?

 

Ha igen, itt a helyed!

 

Ingyenesen kipróbálhatod! 

Siker esetén, ha már pénzt is kerestél, féléves vagy éves egyedi szerződést, vagy eseti szerződéseket kötünk közös megállapodással úgy, hogy az megérje az együttműködés mindkét félnek!

Jár még valami a fejedben, és nem nyomtál még a próbaregisztrációra? Tedd fel a kérdéseidet messengeren a jobb alsó sarokban!

Alappillérek

  • Kipróbálhatod a szolgáltatásainkat úgy, hogy nem kell előre fizetned egy fillért sem! Nincs kockázat, előbb tapasztalsz és nyersz. Regisztrálj ingyenesen!
  • Nem dolgozunk mindenkinek. Nem akarunk felesleges regisztrációkat. Mikor felesleges a regisztráció? Ha az elmúlt időszakból nincsenek elégedett valódi vevőid. Azonban olyan kezdő vállalkozókat szívesen várunk, akik pl. alkalmazottként képesek voltak kifogástalan munkát végezni, és most cégként összeálltak.
  • Oldalunkon nem a mennyiség a cél a szakemberekből, hanem a minőséget és a megbízhatóságot képviselő vállalkozók gyűjtése, és nekik a folyamatos munkalehetőség biztosítása, akár komoly forgalomnövelés a legjobbakkal, és bővülés lehetősége.  Rád orientálódunk, ha éppen szabad kapacitásod van, és eget-földet megmozgatunk.
  • Nemcsak munkát szerezhetsz a segítségünkkel. Alvállalkozót keresel? Építőanyagra van szükséged? Költségvetést kellene készíteni?  Éppen mi okoz gondot? Több dologban is tudunk segíteni.
  • Gyűjts ajánlásokat! Egyetértesz-e abban, ha Téged folyamatosan ajánlanak a friss megrendelőid, annak jóval nagyobb súlya van? Kezd el most a gyűjtést, és növeld hónapról hónapra, évről évre a presztízsedet!
  • Ez az oldal nem arról szól, hogy regisztrálok, hátradőlök, és dől a munka. Ingyen elkezdünk dolgozni neked az első eredményért kifejezetten Téged pozícionálva, de azért kell a segítséged, hogy meglegyen az első eredmény. :)
  • Az idődet a munka minőségére fordítsd, mi segítünk, hogy még több munkád lehessen, és terjeszkedj!

Kezd el most, legyen több lehetőséged!

 

Hagyd itt a névjegyed mindenképpen! 

Egyszer még építkezhetsz, vagy felújíthatsz, nem mindegy, kikkel kerülsz majd kapcsolatba, és milyen információk birtokában vághatsz neki ennek a NAGY feladatnak! Hamarosan nyereményjátékaink is lesznek!

Ha Te egy lelkiismeretes szakember vagy, ne engedj a kóklereknek! Iratkozz fel!

 

 

Igaz valamelyik Rád?